Samsung Galaxy A25 5G’nin tasarımı sızdırıldı

Samsung Galaxy A25 5G, Hindistan’da model numarası SM-A256E olan destek sayfasının yayına girmesiyle bir kez daha gündeme geldi. MySmartPrice, bu gelişmeyi hızla fark etti ve ek olarak cihaz hakkında kapsamlı bir inceleme sundu. Bu inceleme, cihazın tüm özelliklerini ve söylentilere göre renk seçeneklerini gösteren görselleri içeriyor. Bu yeni sızıntı, daha önceki sızıntıları ve Galaxy A25’in Eylül ayında Geekbench listesinde görünmesini tamamlıyor.

Görsellere göre, Galaxy A25 5G, yuvarlatılmış köşelere, ince çerçevelere ve ön tarafta U şeklinde bir çentikle zarif bir tasarıma sahip. Cihazın arka yüzü, 2023 Samsung akıllı telefon estetiğine uygun olarak, üst sol köşede dikey olarak hizalanmış üç kamera sensörü ile geliyor. Cihazın çerçevesi, sağ tarafta güç düğmesi ve ses düğmelerini, sol tarafta ise SIM tepsisini barındırıyor.

Özelliklerine gelince, Galaxy A25 5G, 120Hz yenileme hızı ve 1000 nit parlaklık sunan 6.5 inç FHD+ Super AMOLED Infinity-U ekranla donatılmış. Cihaz, Mali-G68 GPU ile eşleştirilmiş bir Exynos 1280 Sekiz Çekirdekli işlemci tarafından destekleniyor. Telefon, 6GB / 8GB RAM ve 128GB / 256GB dahili depolama alanına sahip. Depolama alanı, bir microSD kart ile 1TB’a kadar genişletilebiliyor.

Samsung Galaxy A25 5G’nin tasarımı sızdırıldı

Optik açıdan cihaz, OIS özellikli 50MP birincil sensör, 8MP ultra geniş sensör, 2MP makro sensör ve 13MP ön kamera içeriyor. Galaxy A25 5G, kutudan Android 14 ile çıkacak ve üstünde One UI 6 olacak. Ayrıca, cihaz dört yıl işletim sistemi güncellemesi ve beş yıl güvenlik güncellemesi alacak. Ek özellikler arasında Samsung Knox güvenliği ve Samsung Pay bulunuyor.

Bağlantı ve güç açısından Galaxy A25 5G, 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 desteği ve 25W hızlı şarjlı 5000mAh batarya sunuyor. Cihaz mavi, siyah, sarı, açık mavi ve mavi olmak üzere birden fazla renkte sunulacak.

Kesin çıkış tarihi henüz açıklanmasa da, sık sık ortaya çıkan sızıntılar ve Samsung’un web sitesindeki destek sayfasının görünmesi, Galaxy A25 5G‘nin beklenenden daha erken çıkabileceğini gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir